//script in header

Суровост - бесплатен сертификат


Нашата цел со системот за сертификација Nanocert Cruelty Free е да го поддржиме, откриеме и документираме производството на бизниси без суровост без да ги тестираме на животни.

Со присуството на логото Nanocert Cruelty Free на производите, компаниите ја стекнуваат нивната доверба со тоа што им докажуваат на своите клиенти дека ги штитат правата на животните и дека не ги тестираат своите производи на животни.

Компании кои аплицираат за сертификат за Nanocert Cruelty Free; се обврзува дека не ги тестира своите производи на животни и нема да поддржува никакви активности што треба да се спроведуваат врз животни. Во рамките на оваа заложба, целокупниот систем за снабдување со суровини и производи, вклучително и добавувачите на компаниите, се држи под контрола.

Со избирање на Nanocert Cruelty Free Certificate како компанија, ќе докажете дека одбивате да тестирате на животни и дека сте чувствителни на ова прашање.

Категориите на производи сертифицирани според системот за сертификација Nanocert Cruelty Free се:

- Козметика
- Производи за лична нега
- Опрема за чистење

КЛИКНЕТЕ ТУКА ЗА ПОДЕТАЛНИ ИНФОРМАЦИИ ЗА СИСТЕМОТ ЗА СЕРТИФИКАЦИЈА БЕСПЛАТЕН NANOCERT CRUELTY.

ДОБИЕТЕ ЦЕНА

Можете да не контактирате за вашите барања за тестирање.
Добијте понуда