//script in header

Cfare po bejme?

ikona e ushqimit
Analiza e produktit vegjetarian - vegan

Verifikimi me Testim dhe Analizë mbi Produktet Vegjetariane - Vegane

ikona e dorëzimit
Certifikimi i produktit vegjetarian - vegan

Certifikimi i Produkteve Vegjetariane - Vegane me Faza Testimi, Inspektimi

hani dhe shijoni ikonën
nuk përfshihen
etiketa

Verifikimi me teste dhe analiza pa ushqim
  • Veganizmi?

    Përdorimi i parë i fjalës vegan daton në vitin 1944. Përkufizimi i veganizmit nga Donald Watson, themeluesi i "Shoqërisë Vegane" është si vijon: "Veganizmi është mënyra e ruajtjes së jetës dhe e përjashtimit të të gjitha formave të shfrytëzimit dhe mizorisë ndaj mbretërisë së kafshëve. Praktikohet për të përjashtuar mishin, peshkun, shpendët, vezët, mjaltin, qumështin e kafshëve dhe derivatet, për të jetuar me produktet e mbretërisë bimore dhe për të përdorur alternativa për të gjitha mallrat tregtare që prodhohen tërësisht ose pjesërisht nga kafshët.

  • Çfarë është vegjetarianizmi?

    Vegjetarianizëm; Është një lloj diete që nuk konsumon mish të kuq, shpendë, prodhime deti dhe ushqime me origjinë shtazore. Vegjetarianizmi u përdor për herë të parë nga "Shoqëria Vegjetariane", e cila u themelua në Angli në fillim të shekullit të 19-të. "

  • Cruelty Free - Çfarë është një Certifikatë e Cruelty Free?

    Kriteret e certifikimit pa mizori - Nuk duhet të përmbajë asnjë produkt që rrjedh nga kafshët. - Përbërësit e përdorur në produkte dhe produktet e gatshme nuk duhet të testohen te kafshët. - Nuk duhet të përmbajë organizma të modifikuar gjenetikisht që përmbajnë gjene shtazore dhe substanca me origjinë shtazore. - Duhet të prodhohet në ambiente që respektojnë rregullat e higjienës.

BLOG

A është shurupi i misrit vegan?
A është shurupi i misrit vegan?
16 Mayıs 2024

A është shurupi i misrit vegan?

A është kolagjeni vegan?
A është kolagjeni vegan?
15 Mayıs 2024

A është kolagjeni vegan?

A është ColFlo 67 vegan?
A është ColFlo 67 vegan?
15 Mayıs 2024

A është ColFlo 67 vegan?