//script in header

Certifikata e Parfumit Vegan


Shmangia e përdorimit të produkteve me origjinë shtazore do të thotë të bësh shumë ndryshime në jetën e përditshme. veganizëm; Është një mënyrë jetese që duhet trajtuar në mënyrë selektive, nga zakonet tona të të ngrënit e deri te produktet kozmetike dhe tekstile që përdorim.

Një produkt që trajtohet në mënyrë selektive nga veganët janë parfumet. Shumica e llojeve të aromave të përdorura në parfume janë me origjinë shtazore. Përftohet duke kaluar disa procese të kafshëve.

Parfume me origjinë shtazore, të cilat përdoren shumë në parfume; Shembuj janë qelibari i marrë nga stomaku i balenës, dreri i myshkut, lundërza dhe myshku i marrë nga kafshët e egra. Këto aroma janë krejtësisht të papranueshme për veganët pasi ato rrjedhin nga kafshët.

Shumë kompani shesin parfume vegane. Megjithatë, për shitjen e parfumeve vegane duhet të vërtetohet se produktet nuk përmbajnë produkte me origjinë shtazore. Duhet të ketë kaluar testet dhe analizat e nevojshme specifike për produktin.

Ju lutemi kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja në lidhje me certifikimin e parfumit vegan.

MERRNI NJË QITETË ÇMIMI

Ju mund të na kontaktoni për kërkesat tuaja për testim.
Merr Ofertën