//script in header

Cruelty - Certifikatë falas


Synimi ynë me sistemin e certifikimit Nanocert Cruelty Free është të mbështesim, zbulojmë dhe dokumentojmë prodhimin pa mizori të bizneseve pa testime mbi kafshët.

Me praninë e logos Nanocert Cruelty Free në produkte, kompanitë fitojnë besimin e tyre duke u dëshmuar klientëve të tyre se mbrojnë të drejtat e kafshëve dhe se nuk i testojnë produktet e tyre te kafshët.

Kompanitë që aplikojnë për Certifikatën Nanocert Cruelty Free; merr përsipër që nuk i teston produktet e tij tek kafshët dhe nuk do të mbështesë asnjë aktivitet që do të kryhet mbi kafshët. Në kuadër të këtij angazhimi, mbahet nën kontroll i gjithë sistemi i furnizimit me lëndë të parë dhe produkte, përfshirë furnitorët e kompanive.

Duke zgjedhur Certifikatën Nanocert Cruelty Free si kompani, ju do të provoni se refuzoni të bëni teste në kafshë dhe se jeni të ndjeshëm ndaj kësaj çështje.

Kategoritë e produkteve të certifikuara sipas sistemit të certifikimit Nanocert Cruelty Free janë:

- Kozmetikë
- Produkte të kujdesit personal
- Pajisjet e pastrimit

KLIKONI KËTU PËR INFORMACION MË TË HOLLËSISHËM RRETH SISTEMIT TË CERTIFIKIMIT PA NANOCERT CRUELTY.

MERRNI NJË QITETË ÇMIMI

Ju mund të na kontaktoni për kërkesat tuaja për testim.
Merr Ofertën