//script in header

Certifikata e produkteve të pastrimit vegan


Veganizmi ka marrë një vrull të madh në një kohë të shkurtër dhe kuptimi i veganizmit ka filluar të reflektojë në të gjithë sektorët. Një nga produktet vegane në rendin e ditës janë mjetet e pastrimit të shtëpisë. Veganët; Ata nuk pranojnë asnjë material me origjinë shtazore në produkte siç janë materialet e pastrimit dhe as nuk përdorin produkte që janë testuar dhe aprovuar te kafshët.

Janë kryer shumë studime, të tilla si pikimi i produkteve të pastrimit në sytë e kafshëve dhe aplikimi i tyre në lëkurën e tyre gjatë studimeve laboratorike. Në kuadër të studimeve “Cruelty – Free”, materialet e pastrimit duhet të provohen të testohen dhe analizohen pa egërsi, në mënyrë që të konsiderohen produkte vegane, si në shumë produkte.

Cruelty free, pra kompanitë që kanë certifikuar produktet e tyre si pa egërsi, tregojnë se ato janë miqësore me mjedisin dhe kafshët, duke i bërë ato një arsye për preferencë për veganët. Substancat me prejardhje nga kafshët që përdoren më së shpeshti në materialet e pastrimit; Komponentët e përdorur si acidi kaprilik i marrë nga qumështi, yndyra e përpunuar e viçit (dhjami), glicerina dhe acidi stearik mund të numërohen.

Përdorimi i këtyre substancave me prejardhje nga kafshët dhe studimet laboratorike të kryera mbi kafshët janë në kontrast të plotë me kuptimin e veganizmit. Për këtë arsye, preferohen produktet e etiketuara Vegan dhe etiketuar si “Cruelty – Free”.

Ju lutemi kontaktoni për procedurat e certifikimit të produkteve të pastrimit vegan.

MERRNI NJË QITETË ÇMIMI

Ju mund të na kontaktoni për kërkesat tuaja për testim.
Merr Ofertën