//script in header

Certifikata e Ushqimit Vegan


Veganizmi, i cili po rritet me shpejtësi dhe po adoptohet sot, kërkon një ndryshim në të ushqyerit më së shumti ndër zakonet e jetës. Baza e një diete vegane është të refuzoni të gjitha ushqimet me origjinë shtazore. Është një lloj ushqimi në të cilin nuk konsumohen të gjitha ushqimet me origjinë shtazore si mishi dhe produktet e mishit, qumështi dhe produktet, peshku, pula, mjalti, poleni, vezët.

Ushqimi vegan ndahet në aplikime sipas llojeve të tij:

- Ravistë: Në këtë kuptim, argumentohet se ushqimet duhet të konsumohen para se të gatuhen në mënyrë që vlerat e tyre ushqyese të mos ulen.
- Fruvitarianët (Fruitistët): Në këtë kuptim, argumentohet se duhet të konsumohen vetëm kastravecat, kungull i njomë, domatet, specat, të cilët konsiderohen si fruta dhe fruta botanike, pasi të kuptuarit se ushqimet e konsumuara kthehen në tokë dhe marrin pjesë në cikli i rritjes është dominues.
- Dieta Zenmacrobiotic: Brenda fushës së kësaj diete, veganët konsumojnë perime, fruta dhe drithëra.

Ju lutemi kontaktoni për aplikimin e Certifikimit të Ushqimit Vegan dhe të gjitha pyetjet tuaja.

MERRNI NJË QITETË ÇMIMI

Ju mund të na kontaktoni për kërkesat tuaja për testim.
Merr Ofertën