//script in header

Certifikata e Kozmetikës Vegane


Sot, me ndryshimin e perceptimit për bukurinë, sektori që ka një treg të madh pas produkteve ushqimore është sektori i kozmetikës. Produktet kozmetike kalojnë shumë teste dhe analiza derisa arrijnë te konsumatori. Këto analiza janë kryesisht të rëndësishme për shëndetin e njeriut, pasi produktet kozmetike janë në kontakt të drejtpërdrejtë me lëkurën e njeriut për një kohë të gjatë.

Një fushë tjetër në rritje në industrinë e kozmetikës është prodhimi i produkteve “Vegan Cosmetics”. Veganizmi nuk është vetëm një dietë, por edhe një mënyrë jetese. Duke qenë se veganët nuk pranojnë asnjë produkt me origjinë shtazore në asnjë produkt që konsumojnë apo përdorin, industria e kozmetikës po ndërmerr hapat e nevojshëm në këtë drejtim.

Ju lutemi kontaktoni për aplikimin e Certifikimit Vegan Cosmetics dhe të gjitha pyetjet tuaja.

MERRNI NJË QITETË ÇMIMI

Ju mund të na kontaktoni për kërkesat tuaja për testim.
Merr Ofertën