//script in header

Сертификат за вегански парфем


Избегнувањето на употреба на производи од животинско потекло значи правење многу разлики во секојдневниот живот. веганство; Тоа е начин на живот кој треба да се третира селективно, од нашите навики во исхраната до козметичките и текстилните производи што ги користиме.

Еден производ кој селективно го третираат веганите се парфемите. Повеќето видови на мириси кои се користат во парфемите се од животинско потекло. Се добива со поминување на одредени процеси на животните.

Мириси од животинско потекло, кои се користат многу во парфемите; Примери се килибарот добиен од желудникот на кит, мошус елен, видра и мошус добиен од диви животни. Овие мириси се тотално неприфатливи за веганите бидејќи се добиени од животни.

Многу компании продаваат вегански парфеми. Но, за продажба на вегански парфеми мора да се докаже дека производите не содржат производи од животинско потекло. Мора да ги има поминато потребните тестови и анализи специфични за производот.

Ве молиме контактирајте за сите ваши прашања во врска со сертификацијата за вегански парфем.

ДОБИЕТЕ ЦЕНА

Можете да не контактирате за вашите барања за тестирање.
Добијте понуда